, , ,

Sennelier Oljekrita

Beställ nu!

kr85.00

Sennelier Oljekrita är en högkvalitativ artistkrida som erbjuder rika, pigmenterade färger och en krämig konsistens. Den är idealisk för konstnärer som vill arbeta med oljebaserade medier i en lättanvänd, penna-liknande form.

Artikelnr: 10623501664908252 Kategorier: , , ,

Sennelier oljekritor är högkvalitativa konstnärsmaterial som är kända för sin krämiga konsistens och intensiva färger. De är tillverkade av rena pigment, vilka blandas med syntetiskt vax och mineralolja för att skapa en smidig och lättanvänd produkt. Denna unika sammansättning gör att kritorna behåller en mjuk och smidig konsistens som inte torkar ut, vilket tillåter konstnärer att blanda färger och skapa olika texturer på ett flexibelt sätt.

Sennelier oljekritor är tillgängliga i ett brett spektrum av färger, från djupa jordtoner till lysande primärfärger och delikata pasteller. Varje krita är rik på pigment, vilket ger en stark och livfull färgåtergivning med utmärkt ljusäkthet, vilket innebär att färgerna behåller sin intensitet och djup över tid.

Kritorna kan användas på en mängd olika ytor, inklusive papper, kartong, trä, metall, glas och även tyg. De är också mångsidiga nog att kunna användas tillsammans med andra medier, som oljefärger och akryler, vilket gör dem till ett populärt val för blandtekniker.

Sennelier oljekritor erbjuder också en utmärkt täckförmåga och kan appliceras i tjocka lager för en impasto-effekt eller tunnas ut med terpentin för att skapa en mer transparent och glaserad finish. De är lätta att skulptera och forma, vilket gör dem idealiska för sgrafitto-tekniker och för att skapa strukturerade ytor.

Produkten kommer ofta i form av individuella kritor eller i set med olika färgkombinationer, vilket ger konstnärer möjlighet att välja exakt de nyanser som behövs för deras arbete. Sennelier oljekritor är en favorit bland professionella konstnärer, illustratörer och kreativa entusiaster som uppskattar deras kvalitet och mångsidighet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sennelier Oljekrita”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *