Winsor & Newton

Winsor & Newton, en ledare inom konstmaterial sedan 1832, erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter. Från lysande akvarellfärger och snabbtorkande oljefärger till handgjorda penslar och specialdesignade dukar och papper, ger Winsor & Newton konstnärer de verktyg de behöver för att skapa mästerverk.

Visar 1–20 av 591 resultat

Winsor & Newton: En pionjär inom konstmaterial

Winsor & Newton, grundat 1832 av kemisten William Winsor och konstnären Henry Newton, har länge varit synonymt med högkvalitativa konstmaterial. Med över ett sekel av dedikation och passion, har detta varumärke etablerat sig som en av de mest betrodda inom konstvärlden.

Tradition möter innovation

Från början var Winsor & Newtons mål att skapa de bästa konstmaterialen för konstnärer. Genom att kombinera traditionellt hantverk med modern teknik, har de introducerat innovativa produkter som har revolutionerat konstvärlden. Deras akvarellfärger, kända för sin lysande färg och hållbarhet, är älskade av konstnärer över hela världen.

Winsor & Newton – Produktsortiment

Winsor & Newton erbjuder ett brett sortiment av produkter anpassade för varje konstnärs behov. Från deras professionella oljefärger, som kombinerar intensiva färger med enastående hållbarhet, till deras syntetpenslar designade för precision och kontroll. De har även ett brett utbud av dukar, pennor, bläck och mycket mer, vilket gör dem till ett one-stop-shop för alla konstnärsbehov.

Produktsortiment

Winsor & Newtons produktsortiment är en hyllning till deras dedikation för kvalitet och innovation. Varje produkt är noggrant utformad för att uppfylla de högsta standarderna och för att tillgodose konstnärers varierande behov.

Akvarellfärger

Kända för sin överlägsna färgintensitet och hållbarhet, har Winsor & Newtons akvarellfärger blivit ett förstahandsval för konstnärer. Deras unika formel garanterar lysande färger som varar länge, vilket gör varje konstverk till en bestående skapelse.

Oljefärger

Med en rik och krämig konsistens, erbjuder Winsor & Newtons oljefärger enastående täckning och blandbarhet. De är särskilt framställda för att torka snabbare och behålla sin färgintensitet, vilket ger konstnärer friheten att experimentera utan kompromisser.

Penslar

Från fina syntetpenslar till tjocka borstpenslar, Winsor & Newtons sortiment av penslar är designade för precision, hållbarhet och komfort. Varje pensel är handgjord för att säkerställa optimal prestanda, oavsett vilket medium du väljer att arbeta med.

Dukar och papper

För att komplettera sitt sortiment av färger, erbjuder Winsor & Newton ett brett utbud av dukar och papper. Varje duk är noggrant förberedd för att säkerställa jämn färgabsorption, medan deras papper är särskilt utformat för att passa olika tekniker, från akvarell till kolteckning.

Med detta omfattande sortiment av produkter, strävar Winsor & Newton efter att ge varje konstnär de verktyg de behöver för att skapa mästerverk.

En rik historia av excellence

Genom åren har Winsor & Newton fortsatt att sätta standarden inom konstmaterialindustrin. De var bland de första att introducera tubfärger, vilket revolutionerade hur konstnärer arbetade. Deras ständiga strävan efter perfektion har lett till många andra innovationer, som deras patenterade snabbtorkande oljefärger och deras unika akvarellpannor.

Med en outtröttlig passion för kvalitet och innovation, fortsätter Winsor & Newton att inspirera och stödja konstnärer i deras kreativa resa.