Daler-Rowney

Daler-Rowney, en framstående aktör inom konstnärsmaterial sedan 1783, kombinerar brittisk tradition med modern innovation. Med ett brett sortiment av färger, skissböcker och penslar, är Daler-Rowney dedikerad till att stödja och inspirera konstnärer genom varje steg av deras kreativa resa.

Visar 1–20 av 138 resultat

Brittisk Tradition Mötter Modern Innovation

Daler-Rowney, har sina rötter i det brittiska landskapet sedan 1783, har länge varit en bastion av högkvalitativa konstnärsmaterial. Genom att kombinera traditionell hantverksskicklighet med moderna tekniker har Daler-Rowney skapat produkter som är älskade av konstnärer på alla nivåer.

Produktsortiment

Daler-Rowney erbjuder ett brett sortiment av konstnärsmaterial, från deras berömda akvarellfärger och akrylfärger till skissböcker och penslar.

Akvarell och Akrylfärger

Daler-Rowney's färgpaletter är kända för sin rika pigmentering och hållbarhet, vilket ger konstnärer möjlighet att skapa levande och varaktiga konstverk.

Skissböcker och Papper

Med ett fokus på kvalitet och hållbarhet erbjuder Daler-Rowney ett utbud av skissböcker och konstpapper som är perfekta för alla typer av medium.

Penslar och Verktyg

Daler-Rowney's penslar, kända för sin precision och hållbarhet, är designade för att ge konstnärer fullständig kontroll över sina verk.

Engagemang för Konstnärens Resa

Daler-Rowney är dedikerad till att stödja konstnärer genom varje steg av deras kreativa resa. Genom att erbjuda utbildningsresurser och samarbeta med konstnärssamhällen runt om i världen, strävar Daler-Rowney efter att inspirera och utrusta nästa generation av konstnärer.