Stafflier

Ett staffli är mer än bara ett stöd för din målning; ett målarstaffli är en investering i ditt konstnärskap. Oavsett om du målar inomhus eller utomhus, står eller sitter, eller arbetar med små eller stora projekt, finns det ett staffli som passar dig.

Visar 1–20 av 69 resultat

Staffli – Stödet för Ditt Konstnärskap

Att ta steget och investera i ett målarstaffli är ett tecken på en djup passion för konst och en önskan att ta ditt målande till nästa nivå. Ett staffli ger stöd och stabilitet, tillåter olika arbetspositioner, och skapar en professionell atmosfär i ditt kreativa utrymme. Låt oss utforska de olika typerna av stafflier som finns, och hur du kan välja den som passar dig bäst.

Varianter av Stafflier

  • Studiostaffli: Ofta formade som ett A, dessa är utmärkta för inomhusbruk och kan vikas ihop för enkel förvaring. Passar nybörjare och proffs.
  • Ateljéstaffli: Perfekt för de som har mer plats. Denna robusta modell erbjuder stor stabilitet och kan ha hjul för enkel flyttning inom arbetsområdet.
  • Fältstaffli: Designat för utomhusbruk, detta staffli är lätt och portabelt men inte lika stabilt som ett ateljéstaffli.
  • Bordstaffli: Idealiskt om du planerar att måla sittande vid ett bord. Lätt att förvara på grund av sin kompakta design.

Vad Bör Du Tänka På när du köper ett målastafli?

När du väljer ett staffli, överväg följande faktorer:

  • Typ av Målning: Olika stafflier passar olika färgtyper och tekniker.
  • Plats: Om du målar inomhus eller utomhus, samt utrymme för förvaring, kan påverka ditt val.
  • Kvalitet: Välj mellan premiumvarumärken som Mabef, som erbjuder högkvalitativa och FSC-certifierade trästafflier, eller mer ekonomiska alternativ som Artist Easel och Colart.
  • Hållbarhet: Att välja produkter där träet är taget från platser med tydliga regleringar och där träd återplanteras är ett miljömedvetet val.

Köp ett staffli som passar till dina behov

Oavsett din erfarenhetsnivå och dina behov finns det ett staffli som passar dig. Det rätta valet kan förbättra din målarupplevelse avsevärt, ge dig större flexibilitet och stödja ditt konstnärskap på ett professionellt sätt. Vårt sortiment är brett och inkluderar något för varje konstnär, från den ivriga nybörjaren till den erfarna mästaren.