Herbin

Herbin, etablerat 1670 i Frankrike, är känt för sitt högkvalitativa sortiment av skrivprodukter. Från traditionella bläck och vax till moderna pennor och pappersprodukter, kombinerar Herbin tradition med innovation för att erbjuda en överlägsen skrivupplevelse.

Visar 1–20 av 102 resultat

Herbins historia

Herbin, med sina rötter i Frankrike, har varit en framstående aktör inom skrivprodukter sedan 1670. Jacques Herbin, en äventyrlig sjöman, grundade företaget efter sina resor mellan Indien och Frankrike, där han introducerade Europa för exotiska vax och bläck.

Produktsortiment:

Herbin har genom åren utvecklat ett brett och varierat sortiment av skrivprodukter.

Bläck och Skrivvätskor

  • Traditionella Bläck: Herbin erbjuder en rad traditionella bläck i olika färger, från djupa svarta till rika blåa nyanser.
  • Specialbläck: Förutom de traditionella bläcken har Herbin också en serie specialbläck, inklusive de med skimmer och andra unika effekter.

Vax och Sigill

  • Traditionella Vax: Herbin är känt för sina traditionella vaxstänger, perfekta för att skapa eleganta sigill på dokument och brev.
  • Färgat Vax: För de som söker något annorlunda erbjuder Herbin också färgat vax i en mängd olika nyanser.

Skrivtillbehör

  • Pennor: Herbin har ett utbud av högkvalitativa pennor, från reservoarpennor till kalligrafipennor.
  • Fjädrar: För dem som föredrar en mer traditionell skrivupplevelse erbjuder Herbin handgjorda fjädrar.
  • Pappersprodukter: Herbin har också ett sortiment av fina pappersprodukter, inklusive anteckningsböcker och brevpapper, som kompletterar deras bläck och pennor perfekt.

Varför välja Herbin?

Herbin är synonymt med tradition, kvalitet och innovation. Varje produkt är noggrant utformad för att erbjuda en överlägsen skrivupplevelse. För dem som söker det bästa inom skrivprodukter är Herbin det självklara valet.