Mabef

Mabef, en framstående tillverkare från Italien, är känd för sin högkvalitativa konstnärsutrustning. Med en djup förankring i traditionellt hantverk, erbjuder Mabef ett brett sortiment av stafflier, arbetsbord och andra konstnärsrelaterade produkter, alla designade med precision och konstnärens behov i åtanke.

Visar alla 11 resultat

Mabef – Italiensk Hantverkstradition

Mabef, beläget i hjärtat av Italien, har sedan sin start varit synonymt med förstklassig konstnärsutrustning. Med en passion för trä och hantverk har Mabef etablerat sig som en av de ledande tillverkarna av stafflier och konstnärsutrustning i världen.

Produktsortiment

Mabef är mest känt för sina hållbara och ergonomiskt designade stafflier. Men deras sortiment sträcker sig bortom detta, inklusive arbetsbord, palettbord och andra tillbehör som underlättar konstnärens arbetsprocess.

Stafflier

Från bärbara fältstafflier till stora ateljéstafflier, erbjuder Mabef en lösning för varje konstnärs behov. Varje staffli är konstruerad med tanke på konstnärens komfort och arbetsflöde.

Arbetsbord och Palettbord

Mabefs arbetsbord och palettbord är designade för att ge konstnärer en stabil och pålitlig yta att arbeta på, oavsett om det är för att blanda färger eller för att stödja konstverk.

Kvalitet i varje detalj

Mabef tar stolthet i kvaliteten på sina produkter. Varje artikel genomgår en noggrann kvalitetskontrollprocess, från val av material till den slutliga monteringen, för att säkerställa att den uppfyller de högsta standarderna.