Rea!
, , , , ,

Schmincke Aero Color Professional Total Cover Naphtol orange

Beställ nu!

kr111.00

Schmincke Aero Color Professional Total Cover Naphtol Orange är en högkvalitativ flytande akrylfärg som erbjuder enastående täckning och intensitet i en strålande naphtol orange nyans. Denna professionella färg är utformad för att möta de höga kraven hos konstnärer och illustratörer. Den kan användas på olika ytor och är kompatibel med både airbrush och penseltekniker. Med sin höga pigmentkoncentration och ljusbeständighet är detta ett oumbärligt verktyg för konstnärer som strävar efter att skapa levande och hållbara konstverk.

Artikelnr: 10623501704571179 Kategorier: , , , , ,

Schmincke Aero Color Professional Total Cover Naphtol Orange – Produktbeskrivning

Schmincke Aero Color Professional Total Cover Naphtol Orange är en enastående och högpresterande akrylfärg i aerosolformat som erbjuder enastående täckning och intensitet i en levande nyans av naphtol orange. Denna färg är utformad för professionella konstnärer och hantverkare som söker högkvalitativa resultat i sina konstverk.

Funktioner och fördelar:

  • Exceptionell täckning: Aero Color Total Cover-serien är känd för sin oöverträffade täckning, och Naphtol Orange är inget undantag. Den ger en jämn och intensiv färgåtergivning på olika ytor.
  • Hög pigmentkoncentration: Denna färg innehåller en hög koncentration av pigment, vilket ger enastående färgstyrka och klarhet i dina konstverk.
  • Lätt att använda: Aerosolflaskan gör det enkelt att applicera färgen på olika ytor, inklusive papper, duk, trä och mycket mer. Den är även kompatibel med airbrush-tekniker.
  • Långvarig: Schmincke är känt för sin kvalitet, och Aero Color Professional Total Cover Naphtol Orange är inget undantag. Dina konstverk kommer att vara arkivbeständiga och bevarade över tid.

Användningsområden:

Schmincke Aero Color Professional Total Cover Naphtol Orange är idealisk för en mängd olika konstnärliga projekt, inklusive målning, illustration, airbrushing och dekorativa arbeten. Den levande naphtol orange nyansen kan användas självständigt eller blandas med andra färger för att skapa en rad olika nyanser och effekter.

Oavsett om du är en professionell konstnär eller en hantverkare som älskar att experimentera med färger, kommer Schmincke Aero Color Professional Total Cover Naphtol Orange att leverera imponerande resultat i dina konstverk. Ge dina projekt en lysande touch med denna högkvalitativa akrylfärg.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Schmincke Aero Color Professional Total Cover Naphtol orange”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *