, , , , , ,

Amsterdam Akrylpenslar 600 M 3-set

Beställ nu!

kr129.00

Amsterdam Akrylpenslar 600 M 3-set är ett set med tre akrylpenslar av medelstorlek för konstnärer. Penslarna är designade för att användas med Amsterdam akrylfärger för målning på olika ytor.

Artikelnr: 10623501904928546 Kategorier: , , , , , ,

Amsterdam Akrylpenslar 600 M 3-set är ett penselset avsedda för konstnärer som arbetar med akrylfärg. Setet innehåller tre penslar i olika storlekar för att passa olika målningstekniker och detaljnivåer. Penslarna är av hög kvalitet och har syntetiska borst som är speciellt utformade för att hålla och fördela akrylfärg jämnt.

Penslarnas borst är tillverkade av slitstarka och flexibla syntetfibrer som inte delar sig eller tappar strån, vilket säkerställer en jämn och slät applicering av färgen. De syntetiska fibrerna är också lätta att rengöra och behåller sin form väl efter tvätt.

Amsterdam Akrylpenslar med handtag

Handtagen på Amsterdam Akrylpenslar är designade för att vara bekväma att hålla i under längre målningssessioner. De är tillverkade av trä och har en lång, smal form som ger en bra balans och kontroll över penseldragen. Handtagen är lackerade för att skydda mot färg och lösningsmedel, vilket förlänger penslarnas livslängd.

Setet inkluderar tre penslar med olika bredd på borsten för att passa olika användningsområden:

  • En platt pensel (Flat) för breda penseldrag och fyllning av stora ytor.
  • En rund pensel (Round) för detaljarbete och fina linjer.
  • En filbert pensel (Filbert) som är en hybrid mellan rund och platt, bra för blandning av färger och skapande av mjuka kanter.

Amsterdam Akrylpenslar 600 M 3-set är idealiska för både nybörjare och erfarna konstnärer som söker pålitliga och mångsidiga penslar för sina akrylmålningar. De är också lämpliga för användning med andra vattenbaserade medier som akvarell och gouache.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Amsterdam Akrylpenslar 600 M 3-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *