Ramar

Upptäck vårt omfattande sortiment av ramar, perfekta för alla typer av konstverk. Välj bland trä, metall och kompositmaterial i en mängd olika storlekar och stilar. Våra ramar erbjuder inte bara estetisk tillfredsställelse utan även skydd mot UV-strålar, fukt och damm. Oavsett om du behöver en enkel ram för ett fotografi eller en anpassad lösning för en stor målning, har vi alternativen för att möta dina behov.

Visar 1–20 av 278 resultat

Välkommen till vår kategori dedikerad åt ”Ramar” – en essentiell komponent för varje konstnär och konstälskare! Ramar spelar en avgörande roll inte bara i presentationen av konstverk, utan också i skyddet och bevarandet av dem. I denna kategori hittar du ett brett utbud av ramar som möter alla behov och estetiska önskemål, från minimalistiska till rikt dekorerade alternativ.

Material och Stilar

Vi erbjuder ramar tillverkade från en mängd material inklusive trä, metall och kompositmaterial. Träramar kommer i olika ytbehandlingar såsom ek, valnöt och svart lack, medan metallramar finns i silver, guld och industriellt stål. Varje material ger en unik känsla och stil till ditt konstverk, oavsett om det är en klassisk oljemålning eller en modern fotografi.

Storlekar och Anpassning

Oavsett storleken på ditt konstverk kan du hitta eller skräddarsy en ram som passar perfekt. Vi har standardstorlekar från små fotoformat till stora dukar, men erbjuder även anpassningstjänster för att skapa ramar i exakta mått som du behöver.

Skydd och Funktion

Alla våra ramar är designade för att ge optimalt skydd mot UV-strålar, fukt och damm. Detta förlänger livslängden på dina konstverk och säkerställer att de fortsätter att imponera och inspirera över tid. Vissa av våra ramar kommer även med inbyggd belysning för att lyfta fram detaljer i dina konstverk även under mindre idealiska ljusförhållanden.

DIY och Verktyg

För DIY-entusiasten erbjuder vi också gör-det-själv-kit och tillbehör såsom monteringskit, syrafritt monteringspapper och olika typer av glas, inklusive akryl med antireflexbehandling. Dessa tillbehör gör det möjligt för dig att personifiera och anpassa dina ramar på ett sätt som passar just ditt uttryck.

Oavsett om du är professionell konstnär, gallerist, eller en hobbykonstnär, kommer vår kategori av ramar att erbjuda de verktyg och resurser som krävs för att dina konstverk ska presenteras på bästa möjliga sätt. Utforska vårt sortiment för att hitta den perfekta ramen som kompletterar och skyddar ditt konstverk, samtidigt som det förhöjer din konstupplevelse.