, , ,

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg 120 ml Peach Pink

Beställ nu!

kr59.00

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg är en vattenbaserad målarfärg avsedd för konstnärer och studenter. Färgen kommer i en 120 ml tub och har nyansen Peach Pink.

Artikelnr: 10623500194607443 Kategorier: , , ,

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg i nyansen Peach Pink är en högkvalitativ, vattenbaserad akrylfärg som är speciellt framtagen för att passa både hobbykonstnärer och studenter. Tuben innehåller 120 ml av den ljusa och varma persikorosa färgen som har en halvmatt finish när den torkar.

Färgen är mycket pigmenterad vilket ger en täckande och ljusäkta yta. Den har en krämig konsistens som gör den lätt att blanda och applicera på olika underlag såsom duk, papper, trä, och lera. Graduate-serien är känd för sin mångsidighet och kan användas för olika tekniker, inklusive penselmålning, stämpling, och stenciling.

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg är snabbtorkande, vilket gör det möjligt för konstnären att arbeta i flera lager utan långa väntetider. Färgen är också vattenlöslig, vilket innebär att den är lätt att rengöra från penslar och andra verktyg med vanligt vatten.

Produkten är tillverkad av Daler-Rowney, ett välkänt brittiskt företag som har producerat konstnärsmaterial sedan 1783. Graduate-serien är utformad för att erbjuda en balans mellan kvalitet och prisvärdhet, vilket gör den till ett utmärkt val för de som vill experimentera med akrylmålning utan att kompromissa med kvaliteten.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daler-Rowney Graduate Akrylfärg 120 ml Peach Pink”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *