, , ,

Staedtler Mars Lumograph 12-set Design

Beställ nu!

kr198.00

Staedtler Mars Lumograph 12-set Design är ett set med tolv högkvalitativa grafitpennor i olika hårdhetsgrader för skissande, ritning och skrivning. Pennorna är kända för sin hållbarhet och förmåga att producera rena, skarpa linjer.

Artikelnr: 10623501629277146 Kategorier: , , ,

Staedtler Mars Lumograph 12-set är en högkvalitativ uppsättning av grafitblyertspennor som är idealiska för både professionella designers och konstnärer samt för studenter och hobbytecknare. Setet innehåller 12 pennor med olika hårdhetsgrader som ger användaren ett brett spektrum av toner, från ljusa grå till djupt svarta nyanser, vilket möjliggör en stor variation i teckning och skissning.

Pennorna är tillverkade av finmalen grafit och lera, vilket ger en jämn och konsekvent prestanda. Grafitkärnan är speciellt formulerad för att vara extra brytningstålig, vilket innebär att pennorna håller längre och spetsen inte går av lika lätt under användning. Hårdhetsgraderna som ingår i detta set sträcker sig från 6B, som är mycket mjuk och ger en mörk linje, till 4H, som är hård och ger en mycket ljus linje. Detta ger användaren möjlighet att arbeta med en mängd olika tekniker och stilar.

Pennornas kropp är tillverkad av högkvalitativt trä som är lätt att vässa och som inte flisar sig. De har en klassisk blå och svart design med silverfärgad stämpel som anger hårdhetsgraden på varje penna. Det sexkantiga skaftet ger ett bekvämt grepp och förhindrar att pennorna rullar av bordet.

Setet kommer i en metallask som är robust och hållbar, vilket gör det enkelt att förvara och transportera pennorna utan att de skadas. Asken är också designad för att vara stapelbar, vilket är praktiskt för de som vill samla flera set.

Staedtler Mars Lumograph är kända för sin höga kvalitet och precision, vilket gör dem till ett populärt val bland professionella. Dessa pennor är också miljövänliga, då Staedtler använder PEFC-certifierat trä från hållbart skogsbruk i tillverkningen. Setet är en utmärkt investering för alla som tar sitt tecknande på allvar och vill ha tillgång till pålitliga verktyg som levererar konsekventa resultat.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler Mars Lumograph 12-set Design”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *