, , ,

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Black

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Black är en mjuk och formbar modelleringslera som härdas i ugn. Den är svart till färgen och väger 56 gram.

Artikelnr: 10623501123695266 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Soft är en mjuk och smidig modelleringslera som är idealisk för både hobbykonstnärer och professionella. Denna 56 grams förpackning innehåller FIMO Soft i färgen svart (Black).

FIMO Soft är känd för sin enkelhet att forma och bearbeta. Likt andra polymerleror, härdas FIMO Soft i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, vilket gör att dina skapelser blir permanenta och hållbara. Efter härdning kan den bearbetas ytterligare genom slipning, borrning, målning och lackering.

Leran är mjuk direkt ur förpackningen och behöver inte knådas mycket för att bli arbetsbar, vilket gör den tillgänglig för användare i alla åldrar och med olika erfarenhetsnivåer. Den är också blandbar med andra FIMO-färger för att skapa anpassade nyanser och gradienter.

Produkten är säker att använda och uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71, vilket gör den lämplig för barn över 8 år under vuxens övervakning.

FIMO Softs förpackning är återförslutningsbar, vilket hjälper till att bevara lerans mjukhet och förhindrar att den torkar ut när den inte används. Den svarta färgen är djup och jämn, vilket ger en professionell finish till dina projekt, oavsett om det handlar om smycken, figurer, dekorationer eller andra konst- och hantverksprojekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *