,

Staedtler FIMO Liquid gel 50 ml Guld

Beställ nu!

kr115.00

Staedtler FIMO Liquid Gel är en flytande modelleringslera i en 50 ml flaska med guldnyans. Den används för att skapa detaljer och dekorationer i FIMO-lerprojekt och härdas i ugn.

Artikelnr: 10623500647387775 Kategorier: ,

Staedtler FIMO Liquid är en flytande modelleringsgel som kommer i en 50 ml flaska med en gyllene färg. Denna gel är en del av Staedtler FIMO-serien, som är känd för sina polymerlera-produkter. FIMO Liquid är en mångsidig produkt som kan användas för en mängd olika kreativa projekt och tekniker.

Produkten har en flytande konsistens som gör det möjligt att skapa detaljerade mönster och dekorationer som inte skulle vara möjliga med vanlig polymerlera. Gelen kan appliceras på ytor eller blandas med andra FIMO-produkter för att skapa unika effekter och finishar.

FIMO Liquid Guld har en rik och lysande guldnyans som ger en metallisk effekt till dina projekt. Detta gör den idealisk för att skapa smycken, dekorativa föremål eller för att lägga till en lyxig touch till dina hantverk. Gelen kan härda i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 15-30 minuter, beroende på projektets storlek och tjocklek.

Efter härdning blir FIMO Liquid Guld hård och tålig, med en högglansig yta som inte kräver någon ytterligare försegling. Den är också värmebeständig och kan användas i kombination med andra material som glas, trä och metaller.

Produkten är förpackad i en praktisk flaska med en fin spets som gör det enkelt att dosera och applicera gelen med precision. Staedtler FIMO Liquid är även kompatibel med olika typer av formar och verktyg, vilket ger ännu fler möjligheter för kreativitet och design.

Säkerhetsmässigt är Staedtler FIMO Liquid icke-toxisk, men det rekommenderas att använda produkten i välventilerade utrymmen och att följa tillverkarens instruktioner för bästa resultat och säker användning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Liquid gel 50 ml Guld”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *