Rea!

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Translucent Blue

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr33.00.Det nuvarande priset är: kr23.00.

Staedtler FIMO Effect är en 56 gram block av fimolera med en genomskinlig blå färg. Denna lera är idealisk för att skapa genomskinliga effekter i hantverksprojekt och smyckestillverkning.

Artikelnr: 10623501879688658

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Translucent Blue är en högkvalitativ polymerlera som är speciellt framtagen för att skapa detaljerade och professionella hantverk. Denna lera är en del av Staedtler FIMO Effect-serien, som kännetecknas av dess unika och spännande effekter, i detta fall en genomskinlig blå nyans som ger ett glasliknande utseende.

Produkten kommer i en förpackning om 56 gram och är formbar direkt ur förpackningen. Leran är mjuk och smidig, vilket gör den lätt att arbeta med för både nybörjare och erfarna hantverkare. Den genomskinliga blåa färgen är perfekt för att skapa vattenliknande effekter, himmelsinspirerade projekt eller för att imitera ädelstenar och glas.

FIMO Effect-leran kan enkelt blandas med andra färger från FIMO-serien för att skapa anpassade nyanser och mönster. När du har skapat din design kan leran härda i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter. Efter härdning blir leran hård och hållbar, med en fast yta som kan slipas, borras, målas eller lackas för ytterligare effekt.

Denna produkt är idealisk för smyckestillverkning, som pärlor eller hängen, samt för att skapa miniatyrmodeller, figurer, dekorationer och mycket mer. Staedtler FIMO Effect Fimolera är en icke-toxisk lera som är säker att använda och uppfyller europeiska säkerhetsstandarder (EN 71). Dess genomskinliga och glänsande finish efter härdning gör den till ett populärt val för konstnärer och hantverkare som vill lägga till en speciell touch till sina kreationer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Translucent Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *