, , ,

Rhodia Webnotebook Reporter A6 Dotted

Beställ nu!

kr159.00

Rhodia Webnotebook Reporter A6 Dotted är en kompakt anteckningsbok i A6-format med prickade sidor. Den har en hård omslagspärm och är känd för sitt högkvalitativa papper som passar bra för olika sorters pennor.

Artikelnr: 10623501159652985 Kategorier: , , ,

Rhodia Webnotebook Reporter A6 Dotted är en kompakt och praktisk anteckningsbok designad för användare som uppskattar kvalitet och hållbarhet. Den har en storlek på A6, vilket gör den lätt att bära med sig i en ficka eller väska. Anteckningsboken har en hård omslagspärm klädd i italienskt konstläder, vilket ger den ett elegant och professionellt utseende samt en robust känsla.

Webnotebook Reporter har 96 ark (192 sidor) av högkvalitativt, 90 gsm papper som är syrafritt och pH-neutralt, vilket gör att det inte gulner över tid. Pappret är även känt för sin släthet och förmåga att motstå bläckgenomträngning, vilket gör det idealiskt för användning med bläckpennor, fineliners och även vissa typer av bläckpennor.

Sidorna är prickade, vilket ger en subtil vägledning för skrivning och teckning utan att vara lika dominerande som linjerade eller rutade sidor. Detta gör anteckningsboken mångsidig och lämplig för en mängd olika användningsområden, inklusive bullet journaling, skissande, eller som en traditionell anteckningsbok.

Anteckningsboken har en elastisk stängningsrem som håller den stängd när den inte används, samt ett inbyggt tygmärkesband som fungerar som bokmärke. Dessutom finns det en expanderbar innerficka på baksidan av omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar.

Rhodia Webnotebook Reporter A6 Dotted är en välbyggd och funktionell anteckningsbok som passar för professionella, studenter och alla som uppskattar kvalitet i sitt skrivmaterial. Dess diskreta och stilrena design gör den till en tidlös följeslagare för alla typer av anteckningar och kreativa projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Webnotebook Reporter A6 Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *