, , ,

Rhodia Webnotebook A6 Linjerad

Beställ nu!

kr159.00

Rhodia Webnotebook A6 Linjerad är en högkvalitativ anteckningsbok i A6-format med linjerade sidor. Den har ett hårt omslag, elfenbensfärgat 90 g papper och är känd för att vara väl lämpad för bläckpennor tack vare dess släta och blödningsresistenta papper.

Artikelnr: 10623501501533721 Kategorier: , , ,

Rhodia Webnotebook A6 Linjerad är en kompakt och högkvalitativ anteckningsbok som är idealisk för daglig användning, oavsett om det är för arbete, studier eller personliga anteckningar. Den har en hård och robust omslag i italienskt konstläder som ger en lyxig känsla och hållbarhet. Omslaget är vanligtvis prytt med Rhodias distinkta logotyp och har en elastisk stängning som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används.

Anteckningsboken är i A6-format, vilket gör den lätt att bära med sig i en ficka eller väska. Måtten är ungefär 105 x 148 mm, vilket är tillräckligt litet för att vara portabelt men tillräckligt stort för bekväm skrivning.

Inuti hittar man 96 blad (192 sidor) av Rhodias premium 90 gsm papper, känt för sin släthet och förmåga att motstå bläckgenomträngning och fjäderbildning, vilket gör det lämpligt för användning med bläckpennor, gel pennor och även reservoarpennor. Pappret är linjerat med en diskret grå linjering som hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad utan att vara distraherande.

Sidorna är bundna med en trådbunden bindning som säkerställer att boken ligger platt när den är öppen, vilket underlättar skrivning och läsning. Dessutom har Webnotebook en inbyggd bokmärkesband för att enkelt hitta senaste använda sidan och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och anteckningar.

Rhodia Webnotebook A6 Linjerad är en elegant och funktionell anteckningsbok som är uppskattad av professionella, studenter och alla som uppskattar kvalitetspapper och snygg design i sin skrivvardag.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Webnotebook A6 Linjerad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *