, , ,

Rhodia Block Vit No.13 Rutat

Beställ nu!

kr24.00

Rhodia Block Vit No.13 Rutat är en skrivblock av hög kvalitet med rutat papper. Blocket är känt för sitt släta papper som är lämpligt för både bläck och blyertspennor.

Artikelnr: 10623501936975534 Kategorier: , , ,

Rhodia Block Vit No.13 Rutat är en högkvalitativ skrivblock som är mycket uppskattad av både professionella och amatörer för dess överlägsna papperskvalitet och hållbarhet. Blocket är i A5-storlek (148 x 210 mm) vilket gör det till ett praktiskt format för anteckningar, skisser och listor.

Pappret i Rhodia-blocket är vitt, vilket ger en ren och skarp bakgrund för skrivning och teckning. Med en pappersvikt på 80 g/m² är det tillräckligt tjockt för att förhindra bläckgenomträngning och fjäderbildning, vilket gör det idealiskt för användning med bläckpennor, fineliners och även vissa typer av pennor. Pappret är dessutom syrafritt och pH-neutralt, vilket bidrar till dess långvariga hållbarhet och motståndskraft mot gulning över tid.

Blocket är rutat med ett diskret 5×5 mm rutnät som ger en bra vägledning för både text och diagram utan att vara distraherande. Rutnätet underlättar ordnad och jämn skrift, vilket gör det till ett utmärkt val för matematiska beräkningar, teknisk ritning eller bara organiserade anteckningar.

Rhodia Block Vit No.13 har en unik toppbindning med en förstärkt kartongbaksida och en orange eller svart robust pappersomslag som är vikbart och håller blocket rent och skyddat. Den toppspiralbindning gör det enkelt att bläddra igenom sidorna och även riva av dem längs en förperforerad linje för en ren kant, vilket är perfekt för att dela eller arkivera enskilda blad.

Designen är minimalistisk och funktionell, med Rhodias distinkta logotyp i det nedre högra hörnet av omslaget. Detta block är inte bara praktiskt utan också stilrent, vilket gör det till ett populärt val bland designers, ingenjörer, arkitekter, studenter och alla som uppskattar kvalitet och precision i sitt skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Block Vit No.13 Rutat”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *