, , ,

Rhodia Block No.13 A6 Dotted

Beställ nu!

kr35.00

Rhodia Block No.13 A6 Dotted är en liten anteckningsbok i A6-format med prickade sidor. Den är känd för sitt släta papper av hög kvalitet som passar bra för skrivning och skissande.

Artikelnr: 10623500138251908 Kategorier: , , ,

Rhodia Block No.13 A6 Dotted är en högkvalitativ anteckningsblock som är idealisk för användning i olika sammanhang, från professionella möten till personliga anteckningar och kreativa projekt. Blocket är i A6-format, vilket gör det kompakt och lätt att bära med sig.

Produkten har en omslagsfront av Rhodias signatur-orange kraftig papp, vilket ger en hållbar och skyddande yttre. Baksidan är gjord av styv kartong som ger ett stabilt underlag för skrivning, även när du inte har tillgång till ett bord eller en annan hård yta.

Sidor: Blocket innehåller 80 ark (160 sidor) av högkvalitativt, 80 g/m², elfenbensfärgat papper som är känt för sin släthet och hållbarhet. Pappret är syrafritt och pH-neutralt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och är skonsamt mot pennor och bläck.

Punktraster: Varje sida har en punktrasterad layout, vilket är en diskret guide för skrivning och teckning som kombinerar fördelarna med linjerade och rutade sidor utan att vara distraherande. Punktrastret är perfekt för bullet journaling, skissande, eller för att skapa strukturerade layouter i anteckningar.

Bindning: Blocket är limmat längs toppen, vilket gör det enkelt att riva av sidor utan att lämna rufsiga kanter. Denna bindningstyp gör det också möjligt att vika över omslaget helt och hållet, vilket underlättar skrivning och läsning.

Användning: Rhodia Block No.13 A6 Dotted är populärt bland designers, arkitekter, konstnärer och alla som uppskattar precision i sitt skrivande och tecknande. Det är också ett utmärkt val för studenter och yrkesverksamma som behöver en pålitlig och högkvalitativ anteckningsbok för daglig användning.

Övrigt: Rhodia är känt för sin kvalitet och design, och detta block är inget undantag. Det är både funktionellt och estetiskt tilltalande, vilket gör det till en uppskattad produkt för alla som värdesätter god skrivkultur.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Block No.13 A6 Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *