Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Dark Denim

Beställ nu!

kr279.00

Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Dark Denim är en dagbok med mörkblått omslag där man kan skriva ner och jämföra anteckningar för samma datum över fem år. Formatet är A5, vilket gör den praktisk och bärbar.

Artikelnr: 10623500702932505

Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Dark Denim är en elegant och praktisk dagbok designad för att dokumentera och bevara minnen över en femårsperiod. Med sitt A5-format (210 x 148 mm) är den både portabel och rymlig nog för dagliga anteckningar. Omslaget är tillverkat av ett högkvalitativt, mörkblått denimtyg som ger boken en unik och stilfull look, samtidigt som det är hållbart och tåligt mot slitage.

Boken innehåller 365 sidor, en för varje dag på året, och varje sida är indelad i fem sektioner, en för varje år, så att användaren kan skriva ner en kort notering för samma datum under fem olika år. Detta layoutkoncept gör det enkelt att jämföra händelser och reflektioner på ett specifikt datum från år till år.

Sidorna är tillverkade av högkvalitativt, syrafritt papper som är skonsamt mot pennor och minimerar bläckgenomträngning. Papprets tjocklek säkerställer att sidorna ligger platt när boken är öppen, vilket gör det bekvämt att skriva i.

Boken har en hård pärm som skyddar sidorna och håller dem intakta. Den har även ett praktiskt märkband som gör det enkelt att hitta rätt datum snabbt. En elastisk stängningsrem håller boken säkert stängd när den inte används, och en inbyggd ficka på insidan av bakre omslaget kan användas för att förvara lösa anteckningar eller andra små papper.

Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Dark Denim är en idealisk gåva för den som uppskattar daglig reflektion och personlig utveckling, eller för någon som vill börja en ny tradition av att dokumentera livets små och stora händelser. Dess tidlösa design och funktionella egenskaper gör den till en uppskattad följeslagare genom åren.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Paperstyle 5-årsdagsbok A5 Dark Denim”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *