Moleskine Classic Soft Cover Large Hydrangea Blue Ruled

Beställ nu!

kr265.00

Moleskine Classic Soft Cover Large Hydrangea Blue Ruled är en anteckningsbok med mjukt omslag i storleken Large och har linjerade sidor. Den har en distinkt hydrangeablå färg.

Artikelnr: 10623501576009687

Moleskine Classic Soft Cover Large Hydrangea Blue Ruled är en anteckningsbok som kombinerar Moleskines kända kvalitet och stil med en mjuk och flexibel omslag. Denna version har en storlek på 13 x 21 cm (Large), vilket ger gott om utrymme för anteckningar, samtidigt som den är tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck.

Produkten har en distinkt hydrangeablå färg på omslaget, vilket ger den en fräsch och attraktiv look. Omslaget är tillverkat av ett mjukt syntetmaterial som är behagligt att röra vid och tåligt nog att stå emot slitage från dagligt bruk.

Inuti innehåller anteckningsboken 192 sidor av syrafritt, elfenbensfärgat papper. Pappret är linjerat, vilket gör det idealiskt för att skriva ordnade och lättlästa anteckningar. Sidorna är bundna med en trådbunden bindning som säkerställer att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Moleskine Classic Soft Cover Large har även en elastisk stängningsrem som håller boken stängd och skyddad när den inte används. Dessutom finns det en expanderbar innerficka på bokens baksida där man kan förvara lösa papper och anteckningar. En matchande bokmärkesremsa hjälper användaren att snabbt hitta rätt sida.

Som en del av Moleskines Classic-serie, är denna anteckningsbok designad med tanke på både funktion och estetik, och den passar lika bra för professionellt bruk som för personliga anteckningar och dagboksskrivande. Den är en uppskattad produkt för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar kvalitet och stil i sitt skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Soft Cover Large Hydrangea Blue Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *