Moleskine Classic Soft Cover Expanded Red Plain

Beställ nu!

kr375.00

Moleskine Classic Soft Cover Expanded Red Plain är en anteckningsbok med mjukt rött omslag och blanka sidor. Den har en utökad tjocklek för mer skrivutrymme.

Artikelnr: 10623500782578371

Moleskine Classic Soft Cover Expanded Red Plain är en anteckningsbok som kombinerar Moleskines klassiska design med en mjuk och flexibel röd omslagspärm. Den här versionen av Moleskine-anteckningsboken har ett ”Expanded” format, vilket innebär att den har fler sidor än standardmodellen, vilket ger användaren mer utrymme för anteckningar, skisser eller vad som helst som behöver dokumenteras.

Produktspecifikationer:

– Storlek: Tillgänglig i olika storlekar, men ofta i Pocket (9 x 14 cm) eller Large (13 x 21 cm).
– Omslag: Mjukt, flexibelt omslag i en iögonfallande röd färg.
– Bindning: Trådbunden för att ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.
– Sidantal: Upp till 400 sidor, vilket är nästan dubbelt så många jämfört med standard Moleskine-anteckningsböcker.
– Papperskvalitet: Syrafritt papper med en vikt på 70 g/m², vilket är lämpligt för en mängd olika skrivinstrument, inklusive pennor, bläckpennor och blyertspennor.
– Layout: Olinjerade sidor som ger användaren friheten att skriva, rita eller skissa utan begränsningar.
– Extra funktioner: Inkluderar en inbyggd bokmärkesremsa för att hålla reda på viktiga sidor, en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och biljetter, samt en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken stängd och skyddad när den inte används.
– Användningsområden: Idealisk för journaler, dagböcker, konstprojekt, eller som en allmän anteckningsbok för arbete eller skola.

Moleskine Classic Soft Cover Expanded Red Plain är en elegant och praktisk lösning för alla som behöver extra utrymme för sina kreativa eller professionella projekt. Dess klassiska utseende och hållbara konstruktion gör den till en pålitlig följeslagare för dagligt bruk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Soft Cover Expanded Red Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *