Moleskine Classic Hard Cover Large Brown Ruled

Beställ nu!

kr279.00

Moleskine Classic Hard Cover Large Brown Ruled är en klassisk anteckningsbok med hårda pärmar och linjerade sidor. Den har en storlek som passar för daglig användning och är utförd i en elegant brun färg.

Artikelnr: 10623500817447582

Moleskine Classic Hard Cover Large Brown Ruled är en klassisk anteckningsbok som är känd för sin elegans och funktionalitet. Den har en hård brun pärm som ger en sofistikerad och professionell look samt skyddar sidorna inuti. Anteckningsboken är i storleken Large, vilket vanligtvis motsvarar måtten 13 x 21 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, samtidigt som den är tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig.

Sidorna är linjerade, vilket gör den idealisk för skrivning och noteringar. Pappret är av hög kvalitet, syrafritt och har en vikt som är tillräckligt tjock för att förhindra bläckgenomträngning. Detta gör att den passar för användning med olika skrivinstrument, inklusive pennor, bläckpennor och till och med vissa typer av markörer.

Anteckningsboken innehåller 240 sidor, och varje sida har en rundad hörn för att minska risken för att de ska vikas eller skadas när boken bärs runt. Den har en elastisk stängning som håller boken stängd och skyddad när den inte används. Dessutom finns det ett praktiskt tygband som fungerar som bokmärke, så att du snabbt kan hitta var du slutade.

På insidan av den bakre omslaget finns en expanderbar innerficka som kan användas för att förvara lösa papper och anteckningar. Moleskine Classic Hard Cover Large Brown Ruled har också en historia som sträcker sig tillbaka till de klassiska anteckningsböckerna som användes av konstnärer och tänkare som Vincent van Gogh, Pablo Picasso och Ernest Hemingway, vilket ger en extra känsla av tradition och inspiration.

Produkten är också känd för sin hållbarhet och kan ligga platt när den är öppen, vilket gör det enkelt att skriva på båda sidor av pappret. Moleskine som varumärke är synonymt med kvalitet och stil, och denna anteckningsbok är inget undantag. Den är perfekt för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar att skriva ner sina tankar och idéer i en klassisk och pålitlig anteckningsbok.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Hard Cover Large Brown Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *