Moleskine Cahier XL Kraft Ruled

Beställ nu!

kr265.00

Moleskine Cahier XL Kraft Ruled är en stor anteckningsbok med linjerade sidor och ett mjukt kraftpappersomslag. Den har en rygg som är sydd för att ligga platt när den är öppen och innehåller en ficka för lösa anteckningar i bakre omslaget.

Artikelnr: 10623501894050110

Moleskine Cahier XL Kraft Ruled är en uppsättning av tre anteckningsböcker som tillhör Moleskines Cahier-serie. Varje bok i trion har ett mjukt kraftpappersomslag i en naturlig brun färg som ger en klassisk och rustik känsla. Formatet XL motsvarar måtten 19 x 25 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser eller journaling.

Anteckningsböckerna har linjerade sidor, vilket gör dem idealiska för ordnad text och noteringar. Varje bok innehåller 120 sidor av syrafritt papper, vilket säkerställer att dina anteckningar inte gulnar över tid. Papprets kvalitet är hög, med en vikt som tål olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor, utan att bläcket blöder igenom.

Cahier XL Kraft Ruled har en synlig trådbunden rygg, vilket inte bara bidrar till dess estetiska utseende utan också gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Häftena har även en ryggficka för lösa anteckningar och kvitton, samt de klassiska Moleskine-detaljerna som avrundade hörn och ett ”In case of loss”-meddelande på det första bladet där man kan skriva sitt namn och kontaktuppgifter.

Dessa anteckningsböcker är perfekta för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar enkelhet och funktionalitet i sin skrivvardag. De är också lämpliga för att anpassa eller dekorera omslaget efter eget tycke, vilket gör dem till en populär val för kreativa projekt och personliga dagböcker.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Cahier XL Kraft Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *