Moleskine Cahier XL Kraft Plain

Beställ nu!

kr265.00

Moleskine Cahier XL Kraft Plain är en stor anteckningsbok med olinjerade sidor och ett mjukt kraftpappersomslag. Den är designad för skrivande, skissande och personlig kreativitet.

Artikelnr: 10623501305480329

Moleskine Cahier XL Kraft Plain är en stor anteckningsbok som tillhör Moleskines Cahier-serie. Den har ett mjukt omslag i kraftpapper som ger en naturlig och minimalistisk känsla. Anteckningsboken är i XL-storlek, vilket innebär att dess mått är 19 x 25 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser eller andra kreativa projekt.

Sidor och Layout:
Inuti hittar du 120 sidor av syrafritt papper, vilket gör att dina anteckningar och teckningar inte gulnar över tid. Sidorna är olinjerade (plain), vilket ger användaren full frihet att skriva, rita eller skissa utan begränsningar av linjer eller rutnät.

Bindning och Design:
Boken har en synlig trådbunden rygg som inte bara ger en estetisk detalj utan också gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet och ritandet. Hörnen på omslaget och sidorna är avrundade för att förhindra att de vecklas eller skadas när boken bärs runt.

Funktioner:
En av de distinkta egenskaperna hos Moleskine Cahier är dess bakre innerficka, som är perfekt för att förvara lösa anteckningar, visitkort eller kvitton. Dessutom har varje Cahier anteckningsbok en avtagbar sista sida med en rymlig ficka, samt en historia om Moleskine.

Användningsområden:
Moleskine Cahier XL Kraft Plain är idealisk för konstnärer, designers, författare eller någon som uppskattar utrymmet att uttrycka sina tankar och idéer utan begränsningar. Den stora storleken och det olinjerade pappret gör den till en mångsidig anteckningsbok för alla typer av kreativa projekt.

Miljöaspekter:
Moleskine är kända för sitt engagemang för hållbarhet och kvalitet, och denna anteckningsbok är inget undantag. Det syrafria pappret och det hållbara omslaget bidrar till en längre livslängd på produkten och minskar dess miljöpåverkan.

Sammanfattningsvis är Moleskine Cahier XL Kraft Plain en rymlig och flexibel anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med enkel och stilren design, vilket gör den till en uppskattad följeslagare för alla som värdesätter kvalitet och utrymme för kreativitet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Cahier XL Kraft Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *