Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Large Black

Beställ nu!

kr325.00

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Large Black är en stor veckoplanerare med mjukt omslag och ett minimalistiskt designat svart omslag. Den innehåller veckouppslag samt anteckningssidor för ett helt år.

Artikelnr: 10623501648061928 Kategori:

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Large Black är en elegant och funktionell veckoplanerare som kombinerar Moleskines klassiska design med praktisk användbarhet. Den här stora modellen har ett mjukt, flexibelt omslag i svart och är tillverkad med Moleskines kända kvalitet och omsorg för detaljer.

Planeraren är indelad i en 12-månaders layout som sträcker sig över ett helt år. Varje uppslag i anteckningsboken är uppdelat med veckans dagar på vänster sida, vilket ger en översiktlig vy av veckan, och linjerat anteckningsutrymme på höger sida, vilket är perfekt för att göra noteringar, skriva listor eller skissa.

Produktspecifikationer:

– Storlek: Large (13 x 21 cm), vilket ger gott om skrivyta samtidigt som den är tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck.
– Omslag: Mjukt, svart omslag med rundade hörn, vilket ger en klassisk och tidlös look samtidigt som det är flexibelt och tåligt.
– Bindning: Trådbunden rygg som tillåter anteckningsboken att ligga platt när den är öppen, samt möjliggör en 180-graders öppning för enkel användning.
– Papperskvalitet: Syrafritt papper med hög kvalitet som är skonsamt för pennor och minimerar bläckgenomträngning.
– Innehåll: 12 månaders veckovisa uppslag, internationella helgdagar, årsöversikt, månadsöversikter, utrymme för mål och projektplanering, samt extra sidor för anteckningar.
– Extra funktioner: Inkluderar en elastisk stängning som håller anteckningsboken säkert stängd, en inbyggd bokmärkesremsa för att snabbt hitta rätt sida, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton.
– Miljömedvetenhet: Tillverkad med omsorg för miljön, Moleskine använder papper som är certifierat av Forest Stewardship Council (FSC).

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Large Black är en idealisk följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som värdesätter organisation och stil. Dess tidlösa design och funktionella layout gör den till en uppskattad produkt för daglig planering och anteckningstagning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Large Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *