Rea!

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Pocket Sapphire Blue

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr289.00.Det nuvarande priset är: kr173.00.

Moleskine 12M Daily Kalender är en fickstor dagbok med mjukt omslag i safirblått. Den erbjuder en sida per dag för anteckningar och planering under ett helt år.

Artikelnr: 10623500208243769

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Pocket Sapphire Blue är en kompakt och elegant dagbok som är designad för daglig användning. Den har en mjuk pärm i en djup safirblå färg som ger en professionell och stilren look. Kalendern är i pocketformat, vilket gör den lätt att bära med sig överallt.

Kalendern sträcker sig över 12 månader, med en sida dedikerad för varje dag, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, möten och planering. Sidorna är tillverkade av elfenbensfärgat papper av hög kvalitet, vilket minskar genomblödning och ger en behaglig skrivyta. Papprets vikt är anpassad för att vara hållbar samtidigt som den behåller kalenderns slimmade profil.

Varje sida innehåller datum och månad i övre hörnet och är linjerad för att underlätta ordnad och tydlig skrift. Kalendern innehåller även användbara verktyg såsom tidszoner, internationella mått, riktnummer och en översikt över helgdagar. I början av kalendern finns en årsöversikt och i slutet finns extra sidor för allmänna anteckningar.

Moleskine-kalendern har flera klassiska funktioner som är signifikativa för märket, inklusive en elastisk stängningsrem som håller kalendern stängd och skyddad, en tyg bokmärkesrem för att snabbt hitta dagens datum, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton.

Kalenderns mått är anpassade för fickformat, vilket gör den lätt att ta med sig i en väska eller jackficka. Dess kompakta storlek och funktionella design gör den till en idealisk följeslagare för både professionellt och personligt bruk. Moleskine är känt för sin kvalitet och hållbarhet, och denna kalender är inget undantag, vilket gör den till en pålitlig partner för att organisera ditt år.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Pocket Sapphire Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *