Rea!

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Pocket Myrtle Green

Beställ nu!

kr231.00

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Pocket Myrtle Green är en fickstor dagbok med mjukt omslag och en dag-per-sida layout för årslång organisering. Den har en distinkt myrtengrön färg och är designad för bärbarhet och funktionalitet.

Artikelnr: 10623501154636866

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Pocket Myrtle Green är en kompakt och elegant dagbok som är designad för daglig användning. Den här kalendern har en mjuk pärm i en distinkt myrtengrön färg som ger en lugn och naturlig känsla. Kalenderns storlek är pocketformat, vilket gör den lätt att bära med sig i en väska eller ficka.

Kalendern sträcker sig över 12 månader, med en sida dedikerad för varje dag, vilket ger användaren gott om utrymme att skriva ner möten, anteckningar, och att-göra-listor. Varje sida är försedd med datum och linjerade skrivområden för att underlätta organiserad och tydlig notering.

Kalendern är tillverkad av högkvalitativt elfenbensfärgat papper som är känt för sin hållbarhet och förmåga att motstå genomblödning från bläck. Papprets vikt är anpassad för att ge en lyxig känsla samtidigt som det är praktiskt för dagligt bruk.

Moleskine-kalendern har flera funktioner som är typiska för märket, inklusive en elastisk stängningsrem som håller kalendern stängd och skyddad när den inte används, en inbyggd bokmärkeslapp för att snabbt hitta rätt dag, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton.

Kalendern innehåller också användbara verktyg som tidszoner, internationella mått, riktnummer och en planeringsöversikt, samt en flyttbar adressbok som kan användas år efter år. Dessutom finns det en reseschema och en kalenderöversikt för det kommande året för långsiktig planering.

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Pocket Myrtle Green är en idealisk följeslagare för den som uppskattar klassisk design, funktionalitet och kvalitet i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Pocket Myrtle Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *