Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Stone Blue Ruled

Beställ nu!

kr225.00

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Stone Blue Ruled är en anteckningsbok med mjukt omslag i storleken A5 och har linjerade sidor. Den har en stenblå färg och är känd för sin höga kvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623500600498071

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Stone Blue Ruled är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och modern design. Den har ett mjukt omslag i en distinkt stenblå färg som ger en behaglig känsla och ett professionellt utseende. Anteckningsboken är i A5-format, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder gott om skrivyta.

Sidor: Anteckningsboken innehåller 121 numrerade sidor av 80 grams papper, vilket är tjockt nog att förhindra bläckgenomträngning och ger en slät skrivyta. Sidorna är linjerade, vilket hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad.

Inbindning: Boken har en trådbunden inbindning som gör att den ligger platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Den mjuka pärmens flexibilitet gör den bekväm att hantera och ger den en lätt och portabel känsla.

Funktioner: Leuchtturm1917 har flera funktioner som gör den användarvänlig och praktisk. Det finns en innehållsförteckning i början av boken för att organisera anteckningar, två märkband för att hålla reda på viktiga sidor, och en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument. Dessutom finns det självhäftande etiketter för märkning och arkivering av anteckningsboken.

Kvalitet: Märket Leuchtturm1917 är känt för sin höga kvalitet och uppmärksamhet på detaljer. Pappret är syrafritt och av hög kvalitet, vilket säkerställer att dina anteckningar bevaras över tid utan att gulna eller försämras.

Storlek: Anteckningsboken har måtten 145 x 210 mm, vilket motsvarar det internationella A5-formatet.

Övrigt: Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Stone Blue Ruled har även en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används, samt en robust trådbunden inbindning som står emot slitage över tid.

Denna anteckningsbok är idealisk för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar att skriva för hand och behöver en pålitlig och stilfull plats för sina tankar, idéer och anteckningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Stone Blue Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *