Rea!

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ocean Linjerad

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr189.00.Det nuvarande priset är: kr132.00.

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ocean Linjerad är en anteckningsbok i A5-format med ett mjukt omslag och linjerade sidor. Den har en havsblå färg och är känd för sin höga papperskvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623500103652248

Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ocean Linjerad är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant och minimalistisk design. Den här modellen har ett mjukt omslag med en djup oceanblå färg som ger en lugnande och professionell känsla.

Anteckningsboken är i A5-storlek (210 x 145 mm) vilket gör den tillräckligt stor för omfattande anteckningar men ändå kompakt nog för att enkelt kunna bäras med sig i en väska eller ryggsäck. Sidorna är linjerade, vilket hjälper till att hålla skriften organiserad och lättläst.

Produkten innehåller 121 numrerade sidor av 80 g/m² papper av hög kvalitet som är syrafritt och bläckvänligt, vilket minimerar risken för bläckgenomträngning och gör det möjligt att använda olika skrivinstrument som bläckpennor och fineliners. Papprets kvalitet säkerställer också att sidorna behåller sin integritet över tid och inte gulnar.

Leuchtturm1917 har utrustat denna anteckningsbok med flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen. Den har en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används, samt två märkband som gör det enkelt att hålla reda på viktiga sidor. Dessutom finns det en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och anteckningar.

Anteckningsboken har också en innehållsförteckning i början som kan fyllas i av användaren för att organisera och snabbt hitta information. Sidorna är dessutom försedda med en marginal längst ner där datum eller sidhänvisningar kan noteras.

Leuchtturm1917 är kända för sin kvalitet och uppmärksamhet på detaljer, och denna anteckningsbok är inget undantag. Den är perfekt för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar en pålitlig och stilfull plats för sina tankar, idéer och anteckningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Notebook A5 Soft Cover Ocean Linjerad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *