Rea!

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner Hardcover A5 Port Red

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr299.00.Det nuvarande priset är: kr239.00.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en daglig planerare i A5-format med hårt omslag och färgen Port Red. Den innehåller en sida per dag för detaljerad organisering och planering under hela året 2024.

Artikelnr: 10623501830280387

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner Hardcover A5 Port Red är en högkvalitativ daglig planerare designad för att hjälpa användare att organisera sina dagliga aktiviteter och uppgifter under året 2024. Den har en hård pärm i en distinkt portröd färg, vilket ger den ett elegant och professionellt utseende.

Kalendern är i A5-format, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivutrymme för anteckningar och planering. Varje sida i kalendern är dedikerad till en dag, vilket ger användaren gott om utrymme att skriva ner möten, händelser, att-göra-listor och andra anteckningar.

Kalendern innehåller också en översikt över kalenderåret, internationella helgdagar, och månadsöversikter i början av varje månad. Det finns även extra sidor för kontaktinformation och anteckningar. Papperet är av hög kvalitet, syrafritt och bläckvänligt, vilket minimerar risken för bläckgenomträngning och gör det lämpligt för användning med olika skrivinstrument.

Leuchtturm1917 är känt för sin uppmärksamhet på detaljer, och denna kalender är inget undantag. Den har detaljer som två märkband, en elastisk stängningsrem och en expanderbar ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och kvitton. Dessutom har kalendern en sidnumreringssystem som gör det enkelt att hitta anteckningar och referenser.

Kalenderns hållbara konstruktion och tidlösa design gör den till en idealisk följeslagare för professionella, studenter och alla som söker en pålitlig och stilfull metod för att hålla koll på sitt dagliga liv under 2024.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner Hardcover A5 Port Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *