Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner Hardcover A5 Lilac

Beställ nu!

kr299.00

Leuchtturm1917 Kalender 2024 är en daglig planerare i A5-format med hårt omslag och i färgen lila. Den innehåller en sida per dag för detaljerad organisering och planering.

Artikelnr: 10623502066258485 Kategori:

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner Hardcover A5 Lilac är en högkvalitativ dagbok och kalender som är designad för att hjälpa användaren att organisera sitt dagliga liv under året 2024. Den har en hård pärm i en attraktiv syrenlila färg, vilket ger den en elegant och modern känsla.

Kalendern är i A5-format, vilket gör den tillräckligt stor för att skriva detaljerade anteckningar men ändå kompakt nog för att enkelt kunna bäras med sig. Varje sida i kalendern är dedikerad till en dag, vilket ger användaren gott om utrymme att skriva ner möten, uppgifter, påminnelser och andra noteringar.

Kalendern innehåller också användbara funktioner som en översikt över året 2024, internationella helgdagar, månadsöversikter före varje månads dagliga sidor, och sidor för att notera viktiga datum och deadlines. Dessutom finns det extra sidor för anteckningar i slutet av kalendern.

Leuchtturm1917 är känt för sin höga kvalitet på papper, vilket är syrafritt och bläckvänligt, vilket minimerar risken för bläckgenomträngning och gör det till ett utmärkt val för användare som föredrar att skriva med bläckpennor eller andra pennor som kan blöda igenom tunnare papper.

Kalendern har också två märkband som gör det enkelt att hålla reda på aktuell dag och en annan viktig sida som användaren ofta refererar till. En elastisk stängningsrem håller kalendern stängd och skyddad när den inte används, och en expanderbar ficka på insidan av bakre pärm ger extra förvaringsutrymme för lösa papper och dokument.

Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner är en praktisk och stilfull följeslagare för alla som vill hålla sitt liv organiserat och planerat med precision.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Kalender 2024 Daily Planner Hardcover A5 Lilac”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *