,

Leuchtturm1917 Book Box Rising Sun

Beställ nu!

kr315.00

Leuchtturm1917 Book Box Rising Sun är en presentförpackning som innehåller en högkvalitativ anteckningsbok och tillbehör. Produkten är designad för att inspirera till kreativitet och organisering.

Artikelnr: 10623500720357824 Kategorier: ,

Leuchtturm1917 Book Box Rising Sun är en specialutgåva av anteckningsböcker från det välkända tyska märket Leuchtturm1917, som är känt för sina högkvalitativa skrivböcker och kontorsmaterial. Denna produkt är en del av en begränsad serie och har en unik design inspirerad av den stigande solen, vilket ger den en distinkt och estetiskt tilltalande look.

Produkten består av en elegant förvaringsbox och två anteckningsböcker. Förvaringsboxen är tillverkad av hårt pappmaterial och är designad för att skydda anteckningsböckerna samt fungera som en attraktiv inredningsdetalj på skrivbordet eller bokhyllan. Boxen har en magnetisk stängning som håller innehållet säkert på plats.

Anteckningsböckerna som ingår i Leuchtturm1917 Book Box Rising Sun är i A5-format och har omslag med en speciell design som reflekterar temat med den stigande solen. Omslagen är gjorda av ett robust och hållbart material som skyddar sidorna inuti. Varje bok innehåller 251 numrerade sidor av 80 g/m² papper av hög kvalitet, vilket gör dem lämpliga för både bläckpennor och reservoarpennor utan att bläcket blöder igenom.

Sidorna är prickade, vilket ger användaren flexibilitet att skapa strukturerade anteckningar, ritningar eller diagram. Dessutom har böckerna en innehållsförteckning i början och flera perforerade sidor i slutet, vilket gör det enkelt att riva ut sidor utan att skada bokens bindning.

Andra funktioner inkluderar två sidomarkörer i olika färger för att enkelt kunna hålla reda på viktiga sidor, samt en elastisk stängningsrem som håller boken stängd när den inte används. Det finns också en expanderbar ficka på insidan av bokens bakre omslag för att förvara lösa papper och anteckningar.

Leuchtturm1917 Book Box Rising Sun är en perfekt present för alla som uppskattar kvalitet och design i sina skrivmaterial, och erbjuder en kombination av funktionalitet och stil.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leuchtturm1917 Book Box Rising Sun”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *