, , , ,

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 16 sapphire blue

Beställ nu!

kr48.00

Herbin Reservoarpatron Standard är ett 6-pack bläckpatroner i färgen safirblått. De är avsedda att användas i reservoarpennor för en jämn och kvalitativ skrivupplevelse.

Artikelnr: 10623500611105388 Kategorier: , , , ,

Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 16 sapphire blue är ett paket med sex stycken bläckpatroner avsedda för användning i reservoarpennor. Dessa patroner är fyllda med Herbins högkvalitativa bläck i färgen ”Sapphire Blue”, vilket är en djup och levande blå nyans som ger en elegant och distinkt skrift.

Varje patron är tillverkad av genomskinlig plast, vilket gör det enkelt att se hur mycket bläck som återstår. Patronerna är av standardstorlek, vilket innebär att de är kompatibla med de flesta reservoarpennor som accepterar standard internationella bläckpatroner.

Bläcket i Herbin Reservoarpatron Standard är vattenbaserat och har en neutral pH-nivå, vilket gör det säkert för de flesta pennor och bidrar till att förlänga pennans livslängd. Bläcket flyter jämnt och konsekvent från patronen till pennspetsen, vilket ger en smidig skrivupplevelse utan avbrott eller kladd.

Herbin, som är känt för sin långa historia och expertis inom bläcktillverkning, har skapat detta bläck för att ge en rik färgintensitet och utmärkt ljusäkthet, vilket innebär att skriften behåller sin färgstyrka över tid.

Förpackningen är enkel och funktionell, designad för att skydda patronerna under transport och förvaring. Den kompakta storleken på förpackningen gör den lätt att ta med sig och byta patroner även när man är på språng.

Sammanfattningsvis är Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 16 sapphire blue ett utmärkt val för användare som uppskattar kvalitetsbläck i en vacker blå ton och som vill ha bekvämligheten av engångspatroner.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin Reservoarpatron Standard 6-pack 16 sapphire blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *