Herbin ”D” Ink 30 ml 12 azure blue

Beställ nu!

kr123.00

Herbin ”D” Ink 30 ml 12 azure blue är en flaska med 30 milliliter blått bläck från Herbin. Bläcket har nyansen ”azure blue” och är avsett för användning med reservoarpennor och andra skrivinstrument.

Artikelnr: 10623500871632708

Herbin ”D” Ink 30 ml 12 azure blue är en högkvalitativ bläckflaska innehållande 30 milliliter blått bläck. Detta bläck, känt för sin levande och klara azurblå färg, är tillverkat av J. Herbin, ett ansett franskt företag med en lång historia av bläcktillverkning som sträcker sig tillbaka till 1670-talet.

Bläcket är vattenbaserat och har en neutral pH-nivå, vilket gör det säkert för användning i de flesta reservoarpennor utan att orsaka skador på pennans inre delar. Dessutom är Herbin ”D” Ink känd för sin utmärkta flödesegenskaper, vilket säkerställer en jämn och konsekvent skriftupplevelse utan att bläcket klumpar sig eller torkar ut i pennan.

Den azurblå färgen är djup och uttrycksfull, vilket ger en distinkt och elegant ton till skrivandet. Bläcket torkar relativt snabbt på papper, vilket minimerar risken för kladd och smet. Det är också ljusbeständigt, vilket innebär att färgen bevarar sin intensitet över tid och inte bleknar lätt.

Flaskan är designad med användarvänlighet i åtanke, med en bred öppning som underlättar påfyllning av pennan utan spill. Dessutom har flaskan en attraktiv och klassisk design, vilket gör den till en elegant tillägg till skrivbordet eller som en fin present till bläckentusiaster och pennsamlare.

Herbin ”D” Ink 30 ml 12 azure blue är ett utmärkt val för alla som uppskattar kvalitetsbläck med vackra färger och pålitlig prestanda, oavsett om det är för daglig användning eller för speciella skrivprojekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herbin ”D” Ink 30 ml 12 azure blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *