, , , , , ,

Hahnemühle Hand Lettering paper A4

Beställ nu!

kr125.00

Hahnemühle Hand Lettering Paper A4 är ett specialpapper designat för handskrift och kalligrafi. Det har en slät yta som är optimerad för att ge skarpa linjer och förhindra bläckblödning.

Artikelnr: 10623501969504554 Kategorier: , , , , , ,

Hahnemühle Hand Lettering Paper A4 är ett specialdesignat papper framtaget för konsten att skapa handskriven text och kalligrafi. Detta papper har en A4-storlek, vilket motsvarar måtten 210 x 297 mm. Pappret är tillverkat av högkvalitativt, vitt, syrafritt och åldersbeständigt papper som säkerställer att dina verk håller sig vackra över tid.

Med en vikt på 170 g/m² erbjuder Hahnemühle Hand Lettering Paper en optimal tjocklek och stabilitet för handlettering och kalligrafitekniker. Ytan på pappret är slät, vilket möjliggör en jämn bläckflöde och skarpa linjer utan att bläcket blöder, vilket är avgörande för att uppnå professionella resultat.

Pappret är utformat för att fungera väl med en mängd olika skrivinstrument, inklusive kalligrafipennor, fineliners, borstpennor, gel pennor och tuschpennor. Detta gör det till ett mångsidigt val för både nybörjare och erfarna utövare av handlettering.

Hahnemühle Hand Lettering Paper A4 kommer vanligtvis i block om 25 ark, vilket ger användaren gott om material för att öva och skapa olika handletteringprojekt. Dessutom är pappret lätt att riva av från blocket tack vare en limmad kant, vilket underlättar presentation och bevarande av det färdiga arbetet.

Sammanfattningsvis är Hahnemühle Hand Lettering Paper A4 ett premiumval för alla som är intresserade av handlettering och kalligrafi, och erbjuder en högkvalitativ yta som är anpassad för detaljerad och exakt skrift.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hahnemühle Hand Lettering paper A4”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *