, , ,

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg 120 ml Metallic Pink

Beställ nu!

kr59.00

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg är en vattenbaserad, högkvalitativ färg med metallic rosa nyans. Den kommer i en 120 ml tub och är lämplig för olika konstprojekt och ytor.

Artikelnr: 10623500068911812 Kategorier: , , ,

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg i färgen Metallic Pink är en högkvalitativ, vattenbaserad akrylfärg som är speciellt framtagen för att möta behoven hos studenter, hobbykonstnärer och prismedvetna konstnärer. Denna färg kommer i en 120 ml tub och har en metallisk rosa nyans som ger en glänsande och skimrande effekt till dina konstverk.

Färgen har en tjock och smidig konsistens som gör den lätt att blanda och applicera på olika ytor som duk, papper, trä, och lera. Den är snabbtorkande vilket tillåter konstnären att arbeta i flera lager utan långa väntetider. Trots sin tjocklek kan färgen enkelt spädas med vatten för att skapa tunnare lager eller akvarelliknande effekter.

Graduate Akrylfärg är tillverkad med högkvalitativa pigment som ger stark färgintensitet och god täckförmåga. Den metalliska rosa färgen är ljusäkta, vilket innebär att den behåller sin lyster och inte bleknar över tid, även när den utsätts för ljus.

Produkten är också användarvänlig då den är icke-toxisk och enkel att rengöra från penslar och verktyg med vanligt vatten och tvål. Daler-Rowney Graduate Akrylfärg är en del av ett bredare sortiment av Graduate-färger, vilket gör det enkelt att samla på sig ett komplett utbud av färger för att experimentera och skapa dynamiska konstverk.

Förpackningen är praktisk och robust, designad för att vara enkel att hantera och förvara. Den skruvbara korken säkerställer att färgen håller sig fräsch mellan användningstillfällena och minimerar risken för spill och uttorkning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daler-Rowney Graduate Akrylfärg 120 ml Metallic Pink”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *