, , ,

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg 120 ml Burnt Sienna

Beställ nu!

kr59.00

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg är en akrylfärg avsedd för konststudenter och hobbykonstnärer. Färgen kommer i en 120 ml tub och nyansen är Burnt Sienna.

Artikelnr: 10623501229075129 Kategorier: , , ,

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg i färgen Burnt Sienna är en högkvalitativ, vattenbaserad akrylfärg som är speciellt framtagen för att passa både hobbykonstnärer och studenter. Tuben innehåller 120 ml av denna djupa, rödbruna färg som är känd för sin mångsidighet och användbarhet i en mängd olika konstprojekt.

Färgen har en tjock, krämig konsistens som gör det möjligt att skapa både tunna lager och tjocka, texturerade penseldrag. Den är snabbtorkande, vilket tillåter konstnären att arbeta i ett snabbt tempo, och när den väl torkat blir ytan matt och ljusäkta, vilket innebär att färgen behåller sin intensitet över tid.

Burnt Sienna är en jordfärg som traditionellt har använts i konstverk för att skapa varma skuggor och realistiska hudtoner. Den blandar sig väl med andra färger i Graduate-serien för att skapa en mängd olika nyanser och toner.

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg är tillverkad med högkvalitativa pigment och bindermedel, vilket ger en jämn och pålitlig täckning. Färgen är också vattenlöslig, vilket gör den enkel att blanda och rengöra medan den fortfarande är våt.

Produkten är förpackad i en praktisk, lättanvänd tub som gör det enkelt att dosera rätt mängd färg. Tuben är också återförslutningsbar, vilket hjälper till att bevara färgens fräschhet mellan användningarna.

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg är en del av Graduate-serien, som är designad för att ge bra kvalitet till ett överkomligt pris, vilket gör den idealisk för de som är nya inom akrylmålning eller de som målar i stora volymer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daler-Rowney Graduate Akrylfärg 120 ml Burnt Sienna”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *