BIC Kids Jumbo Färgpennor 12-set

Beställ nu!

kr119.00

BIC Kids Jumbo Färgpennor är ett set med 12 tjocka, ergonomiska färgpennor anpassade för barn. De är lätta att greppa och har intensiva färger som är perfekta för yngre barns tecknande och färgläggning.

Artikelnr: 10623500452144941

BIC Kids Jumbo Färgpennor är ett set med 12 stycken färgpennor som är speciellt framtagna för att passa barns händer och kreativitet. Dessa färgpennor har en extra tjock kropp och greppvänlig form, vilket gör dem lämpliga för små barn som fortfarande utvecklar sin motorik och sitt grepp.

Pennorna har en robust och tjock spets på cirka 3,8 mm som är svår att bryta, vilket gör dem hållbara även under intensiv användning. Spetsen är också trycksäker, vilket innebär att den inte sjunker in i pennkroppen om barnet trycker för hårt medan det ritar.

Färgerna i detta 12-set är ljusa och levande, och de lägger sig jämnt på papperet utan att kräva mycket tryck, vilket är perfekt för barns ömtåliga händer. Färgerna kan också blandas för att skapa nya nyanser och är vattenlösliga, så att eventuella fläckar på kläder kan tvättas bort.

Pennkropparna är tillverkade av högkvalitativt trä som är enkelt att vässa, och de har en bred diameter som gör dem bekväma att hålla i även under längre perioder. Varje penna är märkt med BIC Kids logotypen och har en färgkodad kropp som motsvarar färgen på spetsen, vilket gör det enkelt för barnet att välja rätt färg.

Setet innehåller en rad olika färger, från grundläggande färger som rött, blått och gult till mer unika nyanser som hudfärg och olika gröna och blå toner, vilket ger barnet möjlighet att utforska sin kreativitet och uttrycka sig genom teckning och färgläggning.

BIC Kids Jumbo Färgpennor är giftfria och säkra för barn att använda. De rekommenderas för barn från 2 år och uppåt och är en utmärkt start för yngre konstnärer som vill utforska världen av färg och form.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BIC Kids Jumbo Färgpennor 12-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *