ZIG Kuretake Illustration Basic Pen 5-set

Beställ nu!

kr195.00

ZIG Kuretake Illustration Basic Pen 5-set är ett set med fem illustrationstuschpennor av hög kvalitet. Pennorna har olika spetsstorlekar för varierad linjebredd och är idealiska för teckning och skissarbete.

Artikelnr: 10623500570982824

ZIG Kuretake Illustration Basic Pen 5-set är ett set med fem illustrationstuschpennor av hög kvalitet från det japanska företaget Kuretake. Pennorna är speciellt utformade för konstnärer, illustratörer och hobbyanvändare som kräver precision och kontroll i sitt arbete. Setet innehåller pennor med olika spetsstorlekar för att möjliggöra en variation av linjebredder och detaljeringsnivåer.

Produktspecifikationer:

– Pennspetsar: Setet inkluderar fem olika spetsstorlekar: 0.1 mm, 0.2 mm, 0.3 mm, 0.5 mm och 0.8 mm. Dessa storlekar ger användaren möjlighet att skapa allt från fina detaljer till bredare streck.
– Bläck: Pennorna använder en vattenbaserad pigmenterad bläck som är ljusäkta och vattenfast efter torkning. Detta gör att illustrationerna inte bleknar över tid och är motståndskraftiga mot vatten, vilket är idealiskt för olika tekniker och medier.
– Design: Pennorna har en slank och ergonomisk design som gör dem bekväma att hålla i även under längre perioder. Kåpan har en klämma så att pennan enkelt kan fästas vid anteckningsböcker eller fickor.
– Användningsområden: Setet är lämpligt för en mängd olika tillämpningar, inklusive teknisk ritning, skissning, manga- och serieteckning, samt detaljarbete i blandade medier.
– Kvalitet: Kuretake är känt för sin höga kvalitet och dessa pennor är inget undantag. De är tillverkade för att ge en jämn och konsekvent bläckflöde och spetsarna är gjorda för att hålla länge utan att fransa sig.
– Förpackning: Pennorna kommer i en snygg och praktisk förpackning som gör det enkelt att förvara och transportera dem.

ZIG Kuretake Illustration Basic Pen 5-set är en utmärkt investering för professionella konstnärer och entusiaster som vill ha pålitliga och mångsidiga tuschpennor för sina kreativa projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ZIG Kuretake Illustration Basic Pen 5-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *