Uni Prockey Marker PM-122m Medium Red

Beställ nu!

kr25.00

Uni Prockey Marker PM-122m är en permanent marker med medium spets och röd färg. Den är lämplig för att skriva på olika ytor som plast, metall och glas.

Artikelnr: 10623501908718701 Kategori:

Uni Prockey Marker PM-122m Medium Red är en permanent marker med en mediumspets som ger en jämn och tydlig linje. Den röda bläcket är starkt pigmenterat och ger en klar och livlig färg som är lätt att se. Markern är utformad för att skriva på en mängd olika ytor inklusive papper, plast, metall och glas.

Spetsen på Uni Prockey PM-122m är gjord av en slitstark polyesterfiber som bibehåller sin form även efter långvarig användning. Detta gör den idealisk för både fina linjer och bredare streck, vilket ger användaren flexibilitet i sitt skrivande och tecknande.

Bläcket i Uni Prockey Marker är alkoholbaserat, vilket innebär att det torkar snabbt och inte bleknar över tid. Det är också vattenresistent och ljusäkta, vilket gör det till ett bra val för projekt som kommer att utsättas för elementen eller behöver vara hållbara.

Markern har en unik ventilaktiverad flödeskontroll som säkerställer en jämn bläckdistribution och förhindrar läckage. Detta system gör det också möjligt att skriva på vertikala ytor utan problem.

Designen på Uni Prockey PM-122m inkluderar en klämfäste på locket, vilket gör det enkelt att fästa markern på en ficka eller anteckningsbok för snabb åtkomst. Dessutom är markerns kropp rund och bekväm att hålla i, även under längre perioder.

Uni Prockey Marker PM-122m Medium Red är en pålitlig och mångsidig marker som är lämplig för både professionella och hobbyanvändare som behöver en högkvalitativ permanent marker för olika tillämpningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Uni Prockey Marker PM-122m Medium Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *