Uni Pin Fineliner 0.7 mm

Beställ nu!

kr28.00

Uni Pin Fineliner 0.7 mm är en ritpenna med en spetsstorlek på 0.7 millimeter. Den är känd för sin vattenfasta och ljusäkta bläck, vilket gör den populär för teknisk ritning och skissarbete.

Artikelnr: 10623500547701054 Kategori:

Uni Pin Fineliner 0.7 mm är en högkvalitativ rit- och skrivpenna som är idealisk för alla typer av detaljarbete, inklusive teknisk ritning, skissering och illustration. Pennan har en stark och hållbar spets på 0.7 mm som ger en jämn och konsekvent linjebredd, vilket gör den perfekt för både professionella konstnärer och hobbyanvändare.

Den pigmenterade bläcket i Uni Pin Fineliner är vattenfast och ljusäkta, vilket innebär att det inte bleknar över tid och inte smetas ut om det kommer i kontakt med vatten. Detta gör pennan till ett utmärkt val för arbeten som kräver precision och långvarig hållbarhet.

Pennkroppen är smal och lätt, vilket ger en bekväm skrivupplevelse även under långa perioder. Den har också en praktisk klämma på locket så att den enkelt kan fästas vid anteckningsböcker eller fickor för snabb åtkomst.

Uni Pin Fineliner 0.7 mm finns i en rad olika färger, men den mest populära är den klassiska svarta, som ger en stark och tydlig linje på de flesta pappersytor. Pennan är också utrustad med en unik ”Super Ink” -teknologi som ger hög motståndskraft mot vatten, ljus och kemikalier, vilket ytterligare bidrar till dess hållbarhet och mångsidighet.

Sammanfattningsvis är Uni Pin Fineliner 0.7 mm en tillförlitlig och professionell penna som erbjuder enastående prestanda för en mängd olika tillämpningar, från tekniska ritningar till konstnärliga skapelser.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Uni Pin Fineliner 0.7 mm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *