UHU Twist & Glue

Beställ nu!

kr75.00

UHU Twist är en limstift som är lätt att använda för snabb och ren limning av papper, kartong och foton. Den har en unik vridmekanism som gör det möjligt att skruva fram och tillbaka limmet utan kladd.

Artikelnr: 10623500507053451 Kategori:

UHU Twist & Glue är en mångsidig och stark limprodukt som är idealisk för en mängd olika användningsområden, både i hemmet och i skolan eller på kontoret. Den unika flaskdesignen med en vridbar applikator gör det möjligt att applicera limmet med precision och utan kladd. Limmet är transparent när det torkar, vilket ger en nästan osynlig fog.

Produkten är lämplig för att limma papper, kartong, trä, textilier, läder, keramik, glas, metaller och plastmaterial som polystyren. Det är inte lämpligt för PE (polyeten), PP (polypropen) eller PTFE. UHU Twist & Glue är lösningsmedelsfritt och tvättbart, vilket gör det säkert att använda även för barn.

Flaskan innehåller 35 ml lim och har en bred fot för stabil placering på arbetsytan. Den vridbara applikatorn kan justeras för att applicera antingen en tunn sträng lim eller en bredare yta, beroende på behovet. Limmet är snabbtorkande och skapar en stark bindning mellan materialen som ska sammanfogas.

För bästa resultat bör ytorna som ska limmas vara rena och torra. Applicera limmet, tryck ihop delarna och låt det torka. Fullständig härdning uppnås efter 24 timmar. UHU Twist & Glue är en pålitlig och praktisk lösning för alla som behöver ett starkt och mångsidigt lim.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”UHU Twist & Glue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *