Tombow Limstift 39g

Beställ nu!

kr39.00

Tombow Limstift 39g är ett klister i stiftform som används för att klistra papper och liknande material. Det väger 39 gram och är känt för sin starka limförmåga och användarvänlighet.

Artikelnr: 10623501162167920 Kategori:

Tombow Limstift 39g är ett icke-permanent, vattenbaserat lim i fast form som är utformat för att ge en ren och smidig applicering. Detta limstift är idealiskt för pappersprojekt, scrapbooking, fotoalbum och andra hantverksaktiviteter där precision och enkel användning är viktiga. Med en vikt på 39 gram är limstiftet tillräckligt stort för att hantera flera projekt utan att behöva ersättas för ofta.

Produkten har en unik skruvmekanism som gör det möjligt för användaren att vrida fram och tillbaka för att kontrollera mängden lim som appliceras. Limmet är utformat för att torka klart, vilket innebär att det inte lämnar några synliga spår efter torkning, och det kan enkelt tvättas bort från händer och verktyg med vatten.

Tombow Limstift är också känt för sin starka vidhäftningsförmåga samtidigt som det tillåter ompositionering av material innan det torkar helt, vilket ger användaren flexibilitet i sitt arbete. Det är syrafritt, vilket gör det säkert att använda på fotografier och säkerställer att det inte skadar känsliga material över tid.

Förpackningen är ofta designad med en praktisk huv som skyddar limmet när det inte används och bidrar till att förhindra att det torkar ut. Tombow Limstift 39g är en pålitlig och användarvänlig produkt som är uppskattad av både hobbyister och professionella för sin kvalitet och mångsidighet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tombow Limstift 39g”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *