,

Staedtler Vita tavelkritor 12-pack

Beställ nu!

kr29.00

Staedtler Vita tavelkritor är ett 12-pack kritor avsedda för användning på tavlor. De är vita och utformade för att skriva tydligt och dammfritt.

Artikelnr: 10623500517580966 Kategorier: ,

Staedtler Vita Tavelkritor är ett 12-pack högkvalitativa kritor designade för användning på svarta eller gröna tavlor. Dessa kritor är tillverkade av naturligt kalciumkarbonat, vilket ger en mjuk och smidig skrivupplevelse utan att skapa överdriven damm. Kritorna är cylindriska med en diameter som passar bekvämt i handen, vilket gör dem lämpliga för både barn och vuxna.

Varje krita är ungefär 80 mm lång och har en diameter på cirka 10 mm, vilket ger en hållbar och långvarig användning. De vita kritorna ger en stark kontrast mot mörka tavlor, vilket gör texten eller bilderna lätta att se även på avstånd. Detta gör dem idealiska för klassrum, konferensrum, restauranger och andra miljöer där presentationer och meddelanden behöver visas tydligt.

Staedtler har tagit hänsyn till miljön i tillverkningsprocessen, och dessa kritor är inte bara giftfria utan också säkra för användare i alla åldrar. De är enkla att torka bort från tavlan med en fuktig trasa eller en traditionell tavelsudd, vilket lämnar minimala spår eller skuggor bakom sig.

Förpackningen är praktisk och hållbar, vilket gör det enkelt att förvara och transportera kritorna utan att de går sönder. Staedtler Vita Tavelkritor är ett pålitligt val för lärare, studenter, konstnärer och yrkesverksamma som behöver en pålitlig och högkvalitativ krita för daglig användning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler Vita tavelkritor 12-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *