Staedtler Triplus Mobile Office 6-set

Beställ nu!

kr125.00

Staedtler Triplus Mobile Office 6-set är ett kompakt kontorsset designat för mobilitet, innehållande fyra pennor med olika funktioner (kulspetspenna, blyertspenna, markeringspenna och överstrykningspenna) samt en linjal och en suddgummi, alla med ergonomisk triangulär form för bekvämt grepp. Setet är idealiskt för personer som ofta är på språng och behöver en mångsidig uppsättning skrivredskap i ett praktiskt format.

Artikelnr: 10623501707159686

Staedtler Triplus Mobile Office 6-set är ett kompakt och mångsidigt skrivset designat för personer som är i ständig rörelse och behöver en uppsättning skrivverktyg som är lätta att ta med sig. Setet innehåller fyra olika skrivinstrument och två hjälpredskap som är noggrant utvalda för att täcka de flesta behov som kan uppstå i arbete eller studier.

Produkten inkluderar:

1. Staedtler Triplus Fineliner (0.3 mm) – En tunn och precis fineliner med en metallklädd spets som är idealisk för detaljerat skrivande och ritande. Bläcket är vattenbaserat och kan tvättas ur de flesta textilier.

2. Staedtler Triplus Ball (medium spets) – En högkvalitativ kulspetspenna med en ergonomisk triangulär form för avslappnat och lätt skrivande. Pennan har en tryckmekanism och använder en indigo blå bläck som är dokumentäkta.

3. Staedtler Triplus Micro (0.5 mm) – En mekanisk blyertspenna med en fin spets för exakt skrivning och ritning. Den har en gummigreppzon och en inbyggd radergummi i toppen.

4. Staedtler Triplus Textsurfer – En fluorescerande textmarkerare designad för att markera text utan att blöda igenom papperet. Den har en snedskuren spets som gör det möjligt att markera i tre olika bredder.

5. En linjal – En 15 cm lång linjal som är flexibel och bruten för att passa in i fodralet.

6. En liten pennvässare – En praktisk och kompakt pennvässare som är anpassad för att vässa den mekaniska blyertspennan.

Alla dessa verktyg är förpackade i ett hårt fodral med en praktisk ståfunktion, vilket gör det enkelt att välja och använda pennorna. Fodralet är tillverkat av hållbart material och är designat för att skydda pennorna när de inte används. Staedtler Triplus Mobile Office 6-set är idealiskt för studenter, yrkesverksamma och alla som behöver en bärbar och pålitlig uppsättning skrivverktyg.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler Triplus Mobile Office 6-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *