,

Staedtler Noris Club vaxkritor 12-set

Beställ nu!

kr29.00

Staedtler Noris Club vaxkritor är ett set med 12 olika färger. De är ergonomiskt utformade för enkel användning och passar bra för konst och hantverk.

Artikelnr: 10623501309569703 Kategorier: ,

Staedtler Noris Club vaxkritor är ett set med 12 olika färgstarka kritor som är designade för att vara både användarvänliga och hållbara. Varje krita är tillverkad av högkvalitativt vax som ger en mjuk och jämn applicering, vilket gör dem idealiska för barn och hobbyanvändare som vill utforska sin kreativitet genom teckning och färgläggning.

Kritorna har en klassisk sexkantig form som ger ett bra grepp och förhindrar att de rullar av bordet. Detta ergonomiska grepp är särskilt lämpligt för små barns händer, vilket gör det enklare för dem att hålla och kontrollera kritan när de ritar.

Färgerna i detta 12-set är ljusa och varierade, vilket ger ett brett spektrum av möjligheter för konstnärligt uttryck. Setet inkluderar vanligtvis grundläggande färger som rött, blått, gult och grönt, samt flera andra för att komplettera paletten, såsom orange, lila, brun, svart och vitt.

Staedtler Noris Club vaxkritor är också kända för sin hållbarhet. De är tillverkade för att inte brytas lätt, vilket är en viktig egenskap för produkter som ofta används av barn. Dessutom är kritorna tillverkade med en pappersomslag som håller händerna rena och skyddar kritan från att brytas.

Förpackningen är designad för att vara praktisk och återförslutningsbar, vilket gör det enkelt att förvara kritorna och ta med dem på resor eller till skolan. Staedtler är ett välkänt märke inom skriv- och ritmaterial, och deras Noris Club-serie är speciellt framtagen för att uppmuntra och stödja barns kreativa utveckling.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler Noris Club vaxkritor 12-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *