,

Staedtler Noris Club Super Jumbo Vaxkritor 12-set

Beställ nu!

kr85.00

Staedtler Noris Club Super Jumbo Vaxkritor är ett set med 12 tjocka vaxkritor anpassade för små barnhänder. Kritorna är robusta, har intensiva färger och är lätta att greppa.

Artikelnr: 10623501769277529 Kategorier: ,

Staedtler Noris Club Super Jumbo Vaxkritor är ett set med 12 olika färgstarka vaxkritor designade för att vara användarvänliga för barn. Dessa kritor har en extra tjock form, vilket gör dem lämpliga för små barns händer och underlättar greppet. De är tillverkade med en robust och hållbar konstruktion som motstår tryck och är svåra att bryta, vilket minskar risken för att små bitar bryts av och hamnar i barnens mun.

Varje krita har en diameter på cirka 14 mm, vilket gör dem större än standardkritor och därmed mer lämpade för yngre användare. Kritornas storlek bidrar också till att utveckla barnens motoriska färdigheter. Färgerna är ljusa och levande, och de glider smidigt över papper, vilket ger en jämn och tillfredsställande målarupplevelse.

Kritorna är tillverkade av naturligt vax, vilket inte bara ger en mjuk och lättanvänd textur utan också gör dem icke-toxiska och säkra för barn. De är också lätta att tvätta av från de flesta textilier, vilket är en viktig egenskap för föräldrar som vill hålla kläder och tyger rena.

Setet innehåller en rad olika färger, vilket ger barnen möjlighet att utforska sin kreativitet och experimentera med färgsammansättningar. Färgerna i setet inkluderar vanligtvis grundläggande nyanser som rött, blått, grönt, gult, orange, lila, brun, svart och flera andra för att komplettera paletten.

Staedtler Noris Club Super Jumbo Vaxkritor kommer i en praktisk och återförslutningsbar förpackning, vilket gör det enkelt att förvara kritorna och hålla ordning på dem. Förpackningen är ofta designad med barnvänliga motiv och kan även fungera som en del av leken.

Dessa kritor är idealiska för förskolor, skolor och hemmabruk, och de uppmuntrar till kreativitet och konstnärligt uttryck hos barn i tidig ålder. Staedtler är ett välkänt märke inom skriv- och ritmaterial, och deras Noris Club Super Jumbo Vaxkritor är ett exempel på deras engagemang för kvalitet och barns utveckling.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler Noris Club Super Jumbo Vaxkritor 12-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *