,

Staedtler Noris Club Passare 550 50

Beställ nu!

kr65.00

Staedtler Noris Club Passare 550 50 är en skolpassare avsedd för geometri och teknisk ritning. Den har en robust konstruktion och är utrustad med en universell adapter för olika pennstorlekar.

Artikelnr: 10623500774189573 Kategorier: ,

Staedtler Noris Club 550 50 är en skolpassare som är designad för att möta behoven hos studenter och yrkesverksamma som kräver precision och hållbarhet i sitt arbete med geometri och teknisk ritning. Denna passare är tillverkad av högkvalitativt material som säkerställer långvarig användning och pålitlig prestanda.

Passaren har en robust och ergonomisk design, med en centrumhjulsjustering som gör det enkelt att ställa in exakta radier. Den har en maximal cirkeldiameter på cirka 300 mm, vilket gör den lämplig för en mängd olika ritnings- och mätuppgifter. Spetsarna på passaren är gjorda av finpolerat metall, vilket ger en skarp och exakt linje som är lätt att se och följa.

Staedtler Noris Club 550 50 kommer med en universell adapter som gör det möjligt att använda olika ritningsinstrument, såsom blyertspennor eller tunna tuschpennor, vilket ger användaren flexibilitet att välja det verktyg som bäst passar deras specifika behov. Adaptern är enkel att montera och demontera, vilket gör det snabbt och enkelt att byta mellan olika ritningsinstrument.

Passaren har också en säkerhetsnålspets som minskar risken för skador, vilket gör den idealisk för yngre användare eller för användning i skolmiljöer. Den levereras med en skyddande lock för spetsarna, vilket bidrar till att hålla dem skarpa och säkra när passaren inte används.

Förpackningen inkluderar vanligtvis en reservdelssats med extra blyertsstift och en blyertshållare, vilket säkerställer att användaren kan fortsätta sitt arbete även om något går sönder eller behöver ersättas.

Staedtler Noris Club 550 50 är en pålitlig och funktionell passare som kombinerar traditionell tysk kvalitet och hantverk med modern design och användarvänlighet, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som behöver en högkvalitativ passare för skola, studier eller professionellt bruk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler Noris Club Passare 550 50”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *