,

Staedtler Noris Club Hobbysax 17 cm

Beställ nu!

kr22.00

Staedtler Noris Club Hobbysax är en 17 cm lång sax avsedd för hobbybruk. Den är designad för precision och komfort vid klippning i olika material.

Artikelnr: 10623500314403489 Kategorier: ,

Staedtler Noris Club Hobbysax är en 17 cm lång sax som är speciellt utformad för hobby- och kontorsbruk. Saxen har ergonomiskt formade handtag som är tillverkade av robust plast, vilket ger en bekväm och säker grepp för användaren. Handtagen är ofta utformade med en attraktiv färgkombination som är typisk för Staedtler Noris Club-serien, vilket kan inkludera märkets karaktäristiska gula och svarta färger.

Bladen på Staedtler Noris Club Hobbysax är tillverkade av rostfritt stål, vilket säkerställer långvarig skärpa och hållbarhet. De är finjusterade för att ge en jämn och exakt klippning genom olika material som papper, kartong, tyg, och andra hantverksmaterial. Saxens längd på 17 cm gör den tillräckligt stor för att hantera de flesta klippuppgifter samtidigt som den är kompakt nog för enkel förvaring i en pennfodral eller skrivbordslåda.

Saxen är utformad för att vara användarvänlig för både höger- och vänsterhänta individer. Den har en symmetrisk design som gör det möjligt för användaren att se klipplinjen tydligt, vilket är viktigt för precision i klippningen. Staedtler Noris Club Hobbysax är lämplig för skolbarn, studenter, lärare, hantverkare och kontorsarbetare som behöver en pålitlig och funktionell sax för dagligt bruk.

Säkerhetsaspekter tas också i beaktning, och saxen har rundade spetsar för att minska risken för olyckor, vilket gör den till ett säkert val för yngre användare. Dessutom kan saxen komma med en skyddshylsa eller en skruv för att justera spänningen i bladen, vilket bidrar till att underhålla dess prestanda över tid.

Sammanfattningsvis är Staedtler Noris Club Hobbysax en mångsidig och pålitlig sax som kombinerar funktionalitet, säkerhet och ergonomisk design, vilket gör den till ett utmärkt verktyg för en mängd olika klippbehov.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler Noris Club Hobbysax 17 cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *