,

Staedtler Noris Club Hobbysax 14 cm Lefthanded

Beställ nu!

kr19.00

Staedtler Noris Club Hobbysax är en 14 cm lång sax designad för vänsterhänta. Den är anpassad för hobbybruk och skolprojekt.

Artikelnr: 10623500182650406 Kategorier: ,

Staedtler Noris Club Hobbysax 14 cm för vänsterhänta är en specialdesignad sax som är anpassad för att ge en optimal skärupplevelse för personer som använder sin vänstra hand. Denna sax är 14 cm lång och har ergonomiskt utformade handtag som ger en bekväm och säker grepposition för vänsterhänta användare.

Bladen på Staedtler Noris Club Hobbysax är tillverkade av rostfritt stål, vilket garanterar en lång livslängd och hållbarhet. De rostfria stålbladen är också slipade för att ge en ren och precis skärning varje gång, vilket är viktigt för både hobbyskapande och mer noggranna klippuppgifter.

Handtagen är tillverkade av högkvalitativ plast och är utformade för att passa bekvämt i en vänsterhänt persons hand. De har en rundad form och en mjuk yta som minskar trötthet vid långvarig användning. Färgschemat på handtagen är ofta i linje med Staedtler Noris Club-seriens karaktäristiska gula och svarta design, vilket ger en attraktiv och professionell look.

Saxen har en säkerhetsspets, vilket innebär att spetsen på bladen är rundad för att minska risken för olyckor, vilket gör den idealisk för användning av barn under övervakning eller i skolmiljöer.

Staedtler Noris Club Hobbysax 14 cm för vänsterhänta är en pålitlig och funktionell skrivbordsaccessoar som är särskilt utformad för att möta behoven hos vänsterhänta användare, från unga elever till vuxna hobbyentusiaster.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler Noris Club Hobbysax 14 cm Lefthanded”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *